Blogs

ClearMedia – SLV Belgium

Toen de oude telefoonapplicatie van lichtproducent SLV Belgium verdween, moest het bedrijf op zoek naar een volwaardig – en liefst beter – alternatief. Op aanraden van Spikes bleek Teams Voice de ideale oplossing.
Chris

De jobcocktail van Chris: smaakt naar meer!

De professionaliteit van een grote speler, maar met meer persoonlijkheid: collega Chris, Technical Presales, zei de toeristische sector vaarwel om deel uit te maken van het dynamische ClearMedia-team. Lees hier zijn verhaal.
blog-officeit-big

Office-IT over de meerwaarde van ClearMedia

Erik is met zijn bedrijf partner van ClearMedia en WatchGuard. Beide partners brengen Office-IT naar een hoger niveau. Lees hoe dat komt.
big-essec-big

Essec Business & ClearMedia: zorgeloos in de cloud

De kracht van samenwerken met ClearMedia én het succes van Microsoft 365 samenvatten? Dat kunnen ze bij Essec Business in Limburg als de beste. De ‘compleetste’ aanbieder in IT’ vertelt haar verhaal, in woord en beeld.
PANA8121

Een veilige toekomst met AuthPoint

FAM laat zich al jaren door Office-IT ondersteunen voor hun ICT-infrastructuur, -beveiliging en -monitoring. Lees hier hoe zij zorgen voor een veilige werkomgeving.
blog-amacro-big

Het dream team Amacro, K-Force en ClearMedia

We lieten Site Manager van Amacro Tom De Weerdt, Technical Manager van K-Force Fabien Meersman en Sales Manager van K-Force Kaj Van Langendonck aan het woord over hun samenwerking. Lees meer!
blog-digitalsignature-big

Digitaal offertes en contracten ondertekenen

De laatste stap in ons digitale werkproces? Online contracten en offertes tekenen. Ook dat is vanaf nu mogelijk in ons Partner Portaal. Lees er hier meer over!
blog-tinne-big

Collega Tinne doet haar verhaal over ClearMedia

Nooit eerder zagen we zo’n enthousiast team als dat van ClearMedia. Wij vroegen ons af waar dat enthousiasme vandaan komt. Tinne, Management Assistant, aan het woord…
Partner IT Provider

IT Provider & ClearMedia: dream team in de Cloud

IT Provider is specialist in Cloud en infrastructuur en het team ontzorgt elke KMO op vlak van data, security en infrastructuur. Ontdek hier waarom ze kiezen voor ClearMedia als partner…

CONTACTEER ONS