Blogs

ClearMedia x K-Force

In de voorbije 5 jaar is de omzet van ClearMedia vervijfvoudigd tot meer dan 30 miljoen euro dankzij het uitgebreid partnernetwerk in Vlaanderen. Met de strategische overname van K-Force kan ClearMedia haar exponentiële groei ondersteunen, het partnernetwerk in Wallonië verder uitbouwen en meer geïntegreerde IT & telco oplossingen naar haar partners brengen.
Screenshot 2023-01-24 at 10.39.35

Bang & Olufsen Spelier in de cloud met ClearMedia

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud.
CM_Profielfotos-3763

Collega Kris aan het woord

De ideale mix tussen teamspirit en bijleren: Kris vertelt je waarom hij al sinds 2018 tevreden is bij ClearMedia.
IMG_1672

Collega Dustin aan het woord

Van vertaalkundige tot IT-er naar Cybersecurity Engineer: Dustin heeft er een boeiend traject opzitten. Lees hier hoe hij helemaal thuiskomt bij ClearMedia.
Unknown

Collega Evi aan het woord

Foodlover Evi voelt zich helemaal thuis in onze cloud. Een afwisselende job, een topteam en veel lekkers tijdens de pauzes. Sounds like a dream job!
Image96

ClearMedia – SLV Belgium

Toen de oude telefoonapplicatie van lichtproducent SLV Belgium verdween, moest het bedrijf op zoek naar een volwaardig – en liefst beter – alternatief. Op aanraden van Spikes bleek Teams Voice de ideale oplossing.
Chris

De jobcocktail van Chris: smaakt naar meer!

De professionaliteit van een grote speler, maar met meer persoonlijkheid: collega Chris, Technical Presales, zei de toeristische sector vaarwel om deel uit te maken van het dynamische ClearMedia-team. Lees hier zijn verhaal.
blog-officeit-big

Office-IT over de meerwaarde van ClearMedia

Erik is met zijn bedrijf partner van ClearMedia en WatchGuard. Beide partners brengen Office-IT naar een hoger niveau. Lees hoe dat komt.
big-essec-big

Essec Business & ClearMedia: zorgeloos in de cloud

De kracht van samenwerken met ClearMedia én het succes van Microsoft 365 samenvatten? Dat kunnen ze bij Essec Business in Limburg als de beste. De ‘compleetste’ aanbieder in IT’ vertelt haar verhaal, in woord en beeld.

CONTACTEER ONS