Bang & Olufsen Spelier in de cloud met ClearMedia

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud.

Bang & Olufsen Spelier in de cloud met ClearMedia

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud.

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. 

Cloud geeft meer flexibiliteit

“Wij werken vaak op projectbasis, en moeten ook regelmatig bij de mensen op locatie zijn”, begint Bart. “Daarom dat het voor ons zo belangrijk is dat we geen geografische beperkingen meer hebben: alle nodige gegevens en briefings worden meteen bij de klant gecheckt, zodat zowel de klant als wij steeds helemaal mee zijn – en alles voor iedereen duidelijk is.”

Focus blijft: tevreden klanten

“Meer zelfs: we hebben ook te allen tijde toegang tot onze gegevens, zoals ook onze Outlook-mails en Office in het algemeen”, pikt Sven in. “Dat geeft ons de mogelijkheid om snel terug te koppelen op vragen van de klant, die zo ook tevreden blijft.”

Vlot geholpen door partner

Ook van het partnersysteem van ClearMedia zijn ze heel tevreden. “Wij hadden contact met K-Force. Die deed er alles aan om onze werking en noden volledig te begrijpen, waardoor onze Modern Workplace-oplossing volledig aan ons bedrijf was aangepast. Zo werd ons ERP-programma bijvoorbeeld naadloos geïntegreerd, waardoor onze efficiënte werking gegarandeerd bleef. Bovendien werd alles bij K-Force intern ook nog eens perfect gedelegeerd naar de medewerkers. Het is duidelijk: wij zijn heel blij dat we niet voor de interne server hebben gekozen”, sluit Bart af. 

Wie is Bang & Olufsen Spelier?

Bang & Olufsen ontwerpt en produceert high-end audioproducten, videoproducten en telefonie voor consumenten. Bang & Olufsen Spelier vind je al 35 jaar terug in Kortenberg, en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste verkooppunten van het moederbedrijf. 

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn

CONTACTEER ONS