Collega Evi aan het woord

Foodlover Evi voelt zich helemaal thuis in onze cloud. Een afwisselende job, een topteam en veel lekkers tijdens de pauzes. Sounds like a dream job!

Collega Evi aan het woord

Foodlover Evi voelt zich helemaal thuis in onze cloud. Een afwisselende job, een topteam en veel lekkers tijdens de pauzes. Sounds like a dream job!

“We bespreken vaak ‘s morgens al wat we ‘s middags willen eten”

Eind 2020 spotte Evi via sociale media een toffe vacature van ClearMedia. “Ik had totaal geen ervaring in de IT-sector”, vertelt Evi. “Maar de leuke bedrijfssfeer spatte van mijn scherm, dus ik solliciteerde.” Ondertussen werkt deze enthousiaste collega al anderhalf jaar als Administration Officer. Wat Evi het meest apprecieert aan haar job, welke guilty pleasure het Administration team deelt en met wie ze weleens van job zou willen ruilen? Lees snel verder!

Een dag vol afwisseling

“Als Administration Officer vul ik mijn dagen met heel uiteenlopende taken: bestellingen opvolgen, vragen van klanten en partners beantwoorden via mail en telefoon, moeilijke vragen doorverwijzen naar het sales- of supportteam, brieven en pakjes aan de juiste collega’s bezorgen… Veel menselijk contact dus, wat ik leuk vind. En dankzij de vaste uren combineer ik mijn job makkelijk met mijn gezin. Moet ik toch een keertje vroeger stoppen, dan is dat hier geen probleem en haal ik de uren op een andere dag in.”
Unknown

Foodsharing is caring

“Het is altijd fijn om naar kantoor te komen. Het team is gewoon zo leuk! Naast mij telt het Administration team nog drie collega’s. Er brengt altijd wel iemand iets lekkers mee, zoals koffiekoeken of een zak snoepjes. We bespreken vaak ‘s morgens al wat we ‘s middags willen eten. Onze favoriete lunch zijn frietjes van de frituur. Ja, eten staat eigenlijk altijd centraal.”

“Aan de koekenkast — die vol zit met dinokoeken, paaseitjes, chocolade… — kom je altijd wel een collega tegen om een babbeltje mee te doen. Door corona waren er nog geen teamfeestjes, dus daar wacht ik nog op. Want tijdens mijn sollicitatie werd er mij verklapt dat die memorabel zouden zijn. Ik kreeg vorig jaar al een voorproefje tijdens de digitale gintasting. Na de workshop ontpopte een collega zich tot dj en ging de rest aan het dansen.”

Eén voor allen, allen voor één

“Iedereen binnen ClearMedia heeft het beste voor met het bedrijf. Onlangs hadden we een grote deadline. Een deel van het team heeft tot in de late uurtjes meegeholpen om alles klaar te krijgen. Alle helpers kregen pizza. Die teamspirit geeft extra voldoening. Achteraf ontvingen we nog een bedankmailtje. Want ClearMedia hecht veel belang aan het welzijn van ieder van ons. Er hangt hier een open sfeer en als ik een probleem zou hebben, heb ik het gevoel dat er oprecht naar geluisterd zal worden.”

Wist je dat Evi

… een wereldreiziger is? Als stewardess bij Jetairfly ontdekte ze gedurende zeven jaar de mooiste vakantiebestemmingen, van Milaan tot Zanzibar!

… voor het salesteam zou kiezen als ze voor één week mag switchen van job? “Het lijkt me interessant om meer achtergrondinformatie te vergaren over onze producten en om de partners beter te leren kennen.”

… het Administration team zou omschrijven als “prettig gestoorde harde werkers”? Dat spreekt voor zich!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn

CONTACTEER ONS