ClearMedia Cloud Champion

Haal het meeste uit je Microsoft-producten: ontdek tal van trainings, webinars en cursussen om je kennis nog meer te verbreden en nog efficiënter aan de slag te gaan.

Sales resources

Met het ruime aanbod aan playbooks, guidelines en demos volg jij al je prospecten en verkopen vlot op.

Marketing resources

Ontdek de go-to-market-documenten, leer upsellen en zet je marketing optimaal in.

Technical resources

Laat je optimaal bijstaan: vind Microsoft-documentatie, guidelines, migratie-frameworks en nog zoveel meer.

Ontdek de nieuwste Microsoft content - en leer bij

Webinar: MS Defender

Naarmate bedreigingen hardnekkiger en complexer worden, nemen de waarschuwingen toe en worden beveiligingsteams overweldigd. Ontdek hoe je deze aanvallen stopt met Microsoft Defender voor Office 365! 

 

Leermodule: Azure Technical Acceleration programma

Een technical deepdive in Microsoft Azure, en meer bepaald in het migreren van applicaties, databases en open source applicaties naar Microsoft Azure. Deze leermodule behandelt ook zaken als de security binnen Hybrid Cloud Management en een demo van Windows Virtual Desktop.

IT checklists: security policies

Ontdek best practices om je klanten maximaal te helpen in het remote werken. We geven je enkele tips en tricks mee rond IT security binnen remote work.

Een winnende social media strategie

Hoe je daadwerkelijk resultaat haalt met social media als B2B bedrijf? Daarover gaat deze sessie. Namens Microsoft krijgen de deelnemers van dit webinar een gratis “Online Presence Assessment” aangeboden t.w.v. €443,-.

Automatiseer business workflows met Azure Logic Apps

Ontdek hoe Azure je kan helpen met het bouwen van een social media logic bot, hoe je workflows in de cloud opzet en hoe de Azure Logic App service juist in elkaar zit.

CONTACTEER ONS