Collega Tinne doet haar verhaal over ClearMedia

ClearMedia is een bloeiend Proximus-bedrijf met enthousiaste medewerkers. Tinne vertelt hoe werken in the cloud eraan toegaat.

Collega Tinne doet haar verhaal over ClearMedia

ClearMedia is een bloeiend Proximus-bedrijf met enthousiaste medewerkers. Tinne vertelt hoe werken in the cloud eraan toegaat.

Werken bij ClearMedia? Je voelt je elke dag in de wolken.

Als we aan de collega’s bij ClearMedia denken, kan Tinne zeker niet ontbreken. Ze is als Management Assistant een organisatorische duizendpoot met een ontembaar enthousiasme. Tinne is de levende bron van teamuitjes en -feestjes. Ze zet haar schouder onder de marketing en verbindende initiatieven – naast en op de werkvloer – en ze ontzorgt CEO Olivier waar kan. We horen wel dat iedereen daar in de cloud, euhm wolken, is met de werksfeer, de collega’s en bedrijfscultuur. Maar is dat wel écht zo? Tinne vertelt…

Van jobstudent tot vaste medewerker

Hoe het is om bij ClearMedia te werken? Fantastisch! ‘t Is mijn eerste job, ik ben hier begonnen als jobstudent en ben hier gewoon blijven plakken. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. En voor zover ik weet, zij ook nog niet (lacht). Nee, serieus. Ik hou van mijn collega’s, de gemoedelijke werksfeer, de vrijheid in mijn job en de losse band die ik heb met het management. Alles, eigenlijk! Ik voel me hier elke dag in de wolken…

Work, work, work

Een standaard dag begint met… een pot thee. Er is altijd wel iemand hier van de Admin ladies die water kookt voor iedereen. Zelfs ontbijten doe ik op het werk. Zoals een rasechte multitasker het zich betaamt, speel ik mijn yoghurt met fruit binnen terwijl ik mijn mails verwerk. Verder is het fijn samenwerken met het team. Iedereen heeft zijn eigen taken en we weten perfect waarvoor we bij elkaar terecht kunnen.

One for the team!

Het groepsgevoel is bij ons erg belangrijk. En die groepssfeer is bij ons een 10/10 waard. Iedereen is erg begaan met elkaar. Mijn papa rijdt geregeld langs ons kantoor met de vrachtwagen. Dan gaan alle collega’s (inclusief mezelf, natuurlijk) aan het raam staan om te zwaaien. Zo leuk! En onder de middag lunchen we samen. We bestellen een soepje of broodje of… houden een vettige woensdag in het frituur. Yep, variatie op de job impliceert zeker ook variatie bij het middageten. Ik hou van de korte pauzes aan het koffieapparaat met de collega’s of de fijne babbeltjes aan ons eiland. Geen nood, Olivier: er wordt nog gewerkt ook hoor! (lacht)

Ambities van ClearMedia

ClearMedia is een groeiend bedrijf en om die groei ook fysiek te kunnen bijhouden, zijn we naar een nieuw kantoor verhuisd: een prachtige rooftop met veel licht én een groot terras. Za-lig. ClearMedia gaat echt voor de beste partner experience. We willen onze partners begeleiden in alle facetten van de ‘journey to the cloud’. Het is een ontdekkingsreis waarop wij fungeren als de ideale gids! We zijn ook een dochterbedrijf van Proximus waardoor we stabiliteit kunnen garanderen. We willen oprecht bedrijven helpen om hun doelen te realiseren. Da’s waar we dag in dag uit voor gaan!

Bedankt, Tinne!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn

CONTACTEER ONS