Unizo & ClearMedia partners in
digitalisering voor KMO's

ClearMedia & Unizo

UNIZO versterkt ondernemers. Als grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel staat UNIZO ondernemers bij met sterk advies en informatie. Een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events is beschikbaar voor de leden. Samen met ClearMedia wil UNIZO ondernemers onderdompelen en helpen met de digitale transitie.

 

Documenten

Snelwijzer - Werken in de Cloud, hoe en waarom?

De Cloud biedt vele voordelen voor zelfstandigen en ondernemingen, zoals meer flexibiliteit, transparantie, schaalbaarheid en veiligheid. Twijfel je nog of jij en je onderneming wel nood hebben aan een cloud-oplossing? dan is deze snelwijzer echt iets voor jou!

 

Testimonials

BrickValue

Ben Vercammen, eigenaar van Brickvalue, moet heel wat mensen op de hoogte houden van zijn projecten. Om die communicatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, ging hij aan de slag met de oplossingen van ClearMedia en profiteert hij nu van de belangrijkste cloud-voordelen.

Bob De Frene

Plastisch chirurg Bob De Frene werkt al vijftien jaar met oplossingen van ClearMedia, en profiteert sinds anderhalf jaar van de voordelen van de cloud.

 

AutoFans

Online automagazine Autofans werkt met gans de redactie in de Cloud. De reporters zijn vaak onderweg en de Cloud is de ideale metgezel voor een efficiënte samenwerking tussen de verschillende collega’s.

Nieuws

Digitalize Flanders 2022

Digitalize Flanders is de ontmoetingsplaats voor kmo’s, zelfstandige ondernemers en bedrijfsleiders die hulp willen bij de digitale transitie van hun onderneming.  Met meer dan 80 exposanten, 30 conferenties en 2.500 verwachte bezoekers is dit het grootste event in z’n soort. 

ClearMedia op Moonshot: Night at the museum

De grootste ruimtevaart expo van Europa, met een verbluffend collectie ruimtevaartuigen én initiatief van Jurgen Ingels, vormde het toneel voor een inspirerende avond rond digitalisering en de voordelen voor ondernemers.

CONTACTEER ONS