KMO in de cloud: wat betekent dat?

KMO in de cloud: wat betekent dat?

Het voordeel van je KMO in een cloudomgeving? Da’s niet moeilijk. Je krijgt meer vrijheid, flexibiliteit en veiligheid. En je hoeft niet eens in te boeten op andere zaken! (Want kiezen is verliezen, en daar doen we niet aan mee). Wij zijn in de wolken met de cloud, jij na dit artikel vast ook!

Werken aan een strand? Yesss pls!

Vrijheid! Werken waar je wil, wanneer je wil: het is een niet te onderschatten voordeel. Al je data en applicaties zijn beschikbaar op elke locatie en ieder toestel. Waar je ook werkt (aan een tropisch strand, op de trein of aan je bureau): je hebt altijd je eigen werkplek bij. Begin je al te dromen? En terecht ook!

Iedereen die ‘in een KMO in de cloud’ werkt, heeft zijn eigen virtuele desktop. Zo vind je alles terug op je vertrouwde desktop met exact dezelfde instellingen. Het enige wat je nodig hebt, is een laptop, pc, tablet, smartphone of ander toestel met internetverbinding.

Safety first!

Met KMO in de Cloud wordt je vertrouwde pc-omgeving (gegevens en toepassingen) ondergebracht in de streng beveiligde datacenters van Proximus. Je gegevens en applicaties worden dagelijks geback-upt. Gaat er iets mis? Dan gaat er geen informatie verloren. Da’s beloofd.

Flexibele organisaties? Een streepje voor!

Flexibiliteit is oh zo belangrijk voor organisaties! Daarom is er bij KMO’s in de Cloud onbeperkte opslag en rekenkracht. Ahja, je weet tenslotte niet hoe je organisatie er binnen een paar jaar zal uitzien! Daarom kan je eenvoudig medewerkers toevoegen of verwijderen.

Waarom omschakelen?

Zeker wanneer je IT-infrastructuur verouderd is, is KMO in de cloud een perfecte oplossing. Het geeft je bovendien een competitief voordeel! KMO in de Cloud is ideaal als je je niet wil bezighouden met IT maar met je corebusiness. En weet je wat leuk is? Gebruikers merken niet eens een verschil bij de omschakeling van een ‘oud’ systeem naar KMO in de cloud! Ze hoeven geen nieuwe toepassingen te leren. Je betaalt ook enkel wat je verbruikt. Dat vinden we niet meer dan normaal.

Duuuus: wil je up-to-date blijven, wil je met een gerust gevoel ondernemen (je hoeft je niet meer bezig te houden met het beheer van je IT) en wil je met de combinatie van dit alles een competitief voordeel bekomen op de markt? Terecht! ClearMedia en haar partners helpen je daar graag bij. Wanneer kom je langs?

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn

CONTACTEER ONS