Jouw voordelen als partner van ClearMedia

Krachtige samenwerkingen zijn essentieel voor het succes van KMO’s in onze snel digitaliserende economie. Daarom brengt ClearMedia cloudproducten bij KMO’s over heel België via een uitgebreid partnernetwerk. Wat zijn jouw voordelen als ClearMedia-partner?

Video afspelen

ClearMedia in't kort

Video afspelen

Word ClearMedia-partner in 1-2-3

Jep, het is heel simpel om ClearMedia-partner te worden. We vragen geen geld of exclusiviteit. Je krijgt onmiddellijk een persoonlijk account van het partner portaal wanneer je onze algemene voorwaarden hebt gelezen en ondertekend. Daarna kan je meteen aan de slag. Geef ons een seintje en wij brengen alles voor jou in orde.

Groeien dankzij marketingondersteuning

Nood aan marketingondersteuning om je bedrijf te laten groeien? Ook dan kan je een beroep doen op ClearMedia. Bekijk onze video en ontdek wat je mogelijkheden zijn. Enkele voorbeelden zijn events, promotiemateriaal, advertenties of trainingen voor medewerkers én klanten.
Video afspelen
Video afspelen

Efficiënter werken dankzij het partner portaal

Met de ‘quote configurator’ van het partner portaal kan je gemakkelijk gepersonaliseerde offertes aanmaken, op kantoor of bij bij de klant. Het mobile friendly portaal laat je toe om via je tablet of mobiel je klanten meteen een prijsindicatie te geven van je aanbod.

Maak kennis met Microsoft Teams

Wil je efficiënter (digitaal) samenwerken met je collega’s? Groot gelijk, want dat is in deze tijden belangrijker dan ooit. Met Microsoft Teams kan je chatten, bellen, documenten delen en zoveel meer. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.
Video afspelen

Dit zeggen onze partners

Onze producten