Partner worden

Word NU ClearMedia-partner en geniet volop mee van de sterk groeiende cloud markt
ClearMedia biedt haar oplossingen aan, niet rechtstreeks maar via een netwerk van integratoren en softwareleveranciers.
  

Bent u systeemintegrator/IT-reseller?

U bent de "trusted advisor" van uw klant want u kent zijn specifieke noden als geen ander. Uw klant vertrouwt u om hem te adviseren over zijn IT-infrastructuur. Uw klant verwacht van u dus een klare kijk op de voordelen van applicatiehosting, desktophosting, Software as a Service, ... en de aandachtspunten bij de keuze van de juiste cloudprovider.
Bij ClearMedia blijven het UW klanten: u beslist zelf wie uw eindklant factureert en u beslist aan welke tarieven. Wij voorzien voor u mooie recurrente inkomsten op de cloud oplossingen die u integreert en supporteert bij de klant, kortom combineert met uw persoonlijke service. Meer dan 200 integratoren werken reeds samen met ClearMedia, geef ons een seintje zodat wij ook u warm kunnen maken.

Interesse?

Vraag ons partnerprogramma aan!Bent u softwareontwikkelaar?

... en wil u uw software in een Software as a Service model aanbieden. Op die manier kunt u uw klanten uw software aanbieden in een maandelijkse huurformule, inclusief serverhardware, backups, ... Contacteer ons en we plannen graag iets in om de mogelijkheden te overlopen.

Interesse?

Vraag ons partnerprogramma aan!